It is currently Thu Nov 23, 2017 1:19 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Crash when adding video file as ownedafter update to v3.
PostPosted: Sat Aug 17, 2013 5:25 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5863
adamintelaviv wrote:
Coollector works like a dream including playing videos.

Coollector is even better than I realised now that it is set up correctly :clap:

:w00t: :V:


adamintelaviv wrote:
The problem is that AFP seems to be the default

Until you switch to Maverick ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Crash when adding video file as ownedafter update to v3.
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 1:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5863
(cool) Hector wrote:
With Samba, Coollector would work, because Coollector is written with a library (wxWidgets) that can handle the standard Samba protocol, but can't handle the AFP protocol.
wxWidgets, I apologize for having blamed you... I was wrong :sorry:


Until now, I had never been able to test Coollector with an AFP-connected drive, but according to the feedback from a couple of users, I had assumed that the scanning feature didn't work with AFP. Today, I have connected 2 Macs with a FireWire cable, and mounted the shared drive with AFP. And to my big surprise, the scanning feature works perfectly!!!

I conclude that Coollector works fine with AFP, even though a few users can have problems, problems that are mysteriously solved by connecting with Samba instead of AFP...

Coincidently, Maverick has just been released (it a free upgrade!) and it's supposed to give up AFP in favor of Samba.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Crash when adding video file as ownedafter update to v3.
PostPosted: Thu Nov 07, 2013 12:30 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5863
adamintelaviv wrote:
The problem is that AFP seems to be the default, and I have not figured out how to change it for my NAS.

This is clear very far from being your problem, so your help is very much appreciated.

I am in good shape, I can switch manually to smb at will.

I think I've fixed the bug and you won't have to switch to samba anymore :w00t:

Please try this version and tell me if it works:

http://www.coollector.com/Coollector_Movie_Database_Test.zip


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB © 2017 phpBB Group