It is currently Mon Jun 18, 2018 7:55 am

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Unable to set season for TV series with latest 4.10.7.7
PostPosted: Sun Apr 29, 2018 6:40 am 
Offline

Joined: Tue Mar 24, 2009 10:15 am
Posts: 146
Series-packing worked as intended. Thank you!

Perhaps a bug was introduced.

A few TV series were 'owned' that had to be created because there were no SKU associated with the titles.

In doing so, I was unable to set the 'season' for these created SKU's. I get the drop-down menu, and I'll select 'season 1' or enter 9, followed by Apply. And the result remains the same: 'various episodes'.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to set season for TV series with latest 4.10.7.7
PostPosted: Sun Apr 29, 2018 11:33 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 6132
I could reproduce the bug, thank you very much for reporting it!

I will give you a new version later today.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to set season for TV series with latest 4.10.7.7
PostPosted: Sun Apr 29, 2018 11:05 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 6132
I apologize for the trouble, here's the fixed version:

https://www.coollector.com/Coollector.exe

Please replace your current Coollector.exe with this one.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB © 2018 phpBB Group