It is currently Sun Nov 19, 2017 9:50 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: I think I've found a bug...
PostPosted: Fri Aug 26, 2011 10:46 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 06, 2011 2:29 am
Posts: 706
Location: Jamaica
my PC was downloading images by repeatedly clicking the movie to the bottom right (scrolling down) until it clicked "Harlan County USA" (976) and immediately 'teleported' to "Zver na mesecu" (2008) - The last movie on the list.
Clicking "Parents" (1989) sends me to random movies nearby. Quite a few movies close by seem to have similar effects when clicked.

Version = v3.08
Grid Style = Text Below
Columns = 3
Thumb Size = Max

List: All movies sorted by IMDB popularity


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I think I've found a bug...
PostPosted: Sat Aug 27, 2011 9:10 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
I'm sorry, I can't reproduce. But I don't think it's possible that it's due to the movie itself.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I think I've found a bug...
PostPosted: Sat Aug 27, 2011 10:13 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 06, 2011 2:29 am
Posts: 706
Location: Jamaica
kakashi wrote:
I think I've found a bug...

(cool) Hector wrote:
I can't reproduce

:D I was hoping so.
(cool) Hector wrote:
I don't think it's possible that it's due to the movie itself.

Was thinking the same thing. It seemed that it happens when grid is supposed to be scrolled after clicking it went to the wrong place. I guess it was pobably some sort of anomaly. Its good that you won't have to spend time trying to fix it.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I think I've found a bug...
PostPosted: Sat Aug 27, 2011 11:28 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
kakashi wrote:
Its good that you won't have to spend time trying to fix it.

In a way, yes. :P

For the moment, there's nothing I can do about it, but I keep in the back of my mind that you've had this experience, and maybe one day I'll find a clue that'll lead me to the resolution of this bug.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB © 2017 phpBB Group