It is currently Mon Nov 20, 2017 10:55 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Tue Jul 23, 2013 7:49 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 22, 2013 4:15 pm
Posts: 155
Location: Cluj-Napoca
reading
prasanna3k wrote:
Hi

Sorry that I am not quoting the appropriate sections, since the post is long.
....
The play icon is not ghosted. It is blue. Clicking the icon gives me 2 options.
1. Associate a new video file to the movie
2. The path of the file that is currently associated.
...
post about play button issue i remembered another bug which still insist to live.

If you hit the play button, and got your minimum 2 options (more if it is a series....) described above by prasanna3k but you don't click any of these options, instead you going to click a person/movie title from the grids bellow or the left side (click anywhere else but the drop down menu of play button, the program will crash.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Tue Jul 23, 2013 9:59 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
I can't reproduce the crash with the latest version of Coollector. Are you sure this bug still exists?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Tue Jul 23, 2013 10:23 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 22, 2013 4:15 pm
Posts: 155
Location: Cluj-Napoca
let me correct myself.
if you open the play button's drop down menu but click on the owned movie (accidentally of course) the program will crash

by owned movie i mean the "box" with the file location info.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Tue Jul 23, 2013 10:46 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
Yes, indeed! Thank you very much!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Tue Jul 23, 2013 11:49 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
Here is the fixed version:

http://www.coollector.com/Coollector.exe


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Thu Jul 31, 2014 8:26 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 31, 2014 8:17 pm
Posts: 4
Hi. I try your fix but it not work.

When I clik playbutton, only just my video player popup. The move its not starting! How I can fix this?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Thu Jul 31, 2014 8:50 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
LykkeKongen wrote:
Hi. I try your fix but it not work.

Your problem is different... What's the name of your player?

Coollector asks the player to play in full screen mode. That works for most players, but some can't do it and choke. If I know the name of your player, I'll be able to make an exception for it.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Thu Jul 31, 2014 10:06 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 31, 2014 8:17 pm
Posts: 4
(cool) Hector wrote:
LykkeKongen wrote:
Hi. I try your fix but it not work.

Your problem is different... What's the name of your player?

Coollector asks the player to play in full screen mode. That works for most players, but some can't do it and choke. If I know the name of your player, I'll be able to make an exception for it.



My player is Macgo Mac Blu-ray Player http://www.macblurayplayer.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Thu Jul 31, 2014 10:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
LykkeKongen wrote:
My player is Macgo Mac Blu-ray Player

Oh, if you have a Mac, then the problem isn't what I thought. Forget about the full screen thing :worried:

What file was associated by Coollector? What happens when you double click that file from outside Coollector (from the Finder)?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Thu Jul 31, 2014 10:29 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
Macgo is mainly a Blu-Ray player. Is it a Blu-Ray that you're trying to play?

Because the play icon is for the digital files stored on your hard disk, not for the physical disks...

Is it really a video file that you're trying to play? What file extension does it have?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Thu Jul 31, 2014 11:50 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 31, 2014 8:17 pm
Posts: 4
(cool) Hector wrote:
Macgo is mainly a Blu-Ray player. Is it a Blu-Ray that you're trying to play?

Because the play icon is for the digital files stored on your hard disk, not for the physical disks...

Is it really a video file that you're trying to play? What file extension does it have?



1 first i click "scan your files" on tools
2 I find a folder 5 movies. I add them to owned. (The files are MKV format)
3 now I can play them. I click on play but nothing happening. Just program starting.
4 When I go to my folder and double click at them I have no problem


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Thu Jul 31, 2014 11:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
What you do is correct. Tomorrow I'll install MacGo to test it.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Fri Aug 01, 2014 11:33 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
I've just made the test on Mavericks, and Macgo Mac Blu-ray Player worked fine.

Are you using Yosemite beta?

Is there something special about the location of your files?
Could you please make the test with another location.

Could you please install VLC, set it as the default player for MKVs, and run the test again.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Sat Aug 02, 2014 8:09 am 
Offline

Joined: Thu Jul 31, 2014 8:17 pm
Posts: 4
On VLC its works fine.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: another mosquito (bug) - on play button
PostPosted: Sat Aug 02, 2014 1:06 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5861
Do you want to switch to VLC (excellent player) or do you want to try to understand what's wrong with MacGo's player?

MacGo's player works fine on my computer. We need to determine what's different on your computer.

Maybe you could try uninstalling MacGo's player, and then install it again, to see if that helps...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB © 2017 phpBB Group