It is currently Fri Nov 24, 2017 10:19 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 6:50 am 
Offline

Joined: Sun Aug 25, 2013 6:56 pm
Posts: 11
I'm a new user. I just installed it last night.

Here's what's weird about Coollector v3.26.2. I do a search right after loading the program without encountering any problem. After I've added the movie, I do another search. After typing in the new keyword and pressing enter, the new results won't show up (no refresh/updating). I have to close the program and load it again to successfully make a new search. Alternately, I can change tabs and come back to the "Movie Title Search" tab again to make a successful search. Only then will the results show up. Although it's annoying because it consumes time, I can live with it. Changing tabs is not that hard to do. I'm using Windows 7 btw. Ty.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 9:39 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5863
This weird bug has already been reported, but I've never been able to fix it because I've never been able to reproduce it.

Do you know a sure way to reproduce this bug? Can you tell me precisely what to do? Describe precisely how you add the movie, where you click, etc...

Thank you very much!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 10:36 am 
Offline

Joined: Sun Aug 25, 2013 6:56 pm
Posts: 11
You know what Hector, it kind of happens on and off. I'll try to take a video capture and upload to YouTube. Splendid piece of software btw; the best of its kind for me. If I get to sell some articles within the week, I'll purchase it.

Thank you.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 10:56 am 
Offline

Joined: Sun Aug 25, 2013 6:56 pm
Posts: 11
I managed to capture it. Please go to this link: http://youtu.be/hr_g1Z0I9X0.

If you'll observe, you will see that after I typed "Deathwatch", nothing happens. I had to switch to the "Person" tab then go back to the "Movie Title Search" tab. Then, I had to press backspace and then press enter again. Only then does the search results show.

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 11:15 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5863
Ferdinand wrote:
Splendid piece of software btw; the best of its kind for me.

Thank you very much :D


Ferdinand wrote:
If I get to sell some articles within the week, I'll purchase it.

I offer you a free license for your help and for the video ;)

I will send you a private message about that.


Ferdinand wrote:
I managed to capture it.

Indeed, I can see many things wrong on this video. But I still haven't been able to reproduce it. I keep trying...


Ferdinand wrote:
I had to press backspace

Are you using the backspace key to delete the search? The words disappear very quickly, as if you're using the ESC key.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 11:30 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5863
Unfortunately, when the video starts, the bug has already been triggered.

Did you add an owned video? That's the moment when I need to know where you click and what keys you press to trigger the bug...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 11:39 am 
Offline

Joined: Sun Aug 25, 2013 6:56 pm
Posts: 11
After leaving the "People" tab and going back, I press backspace to delete the extra space and then press enter. That works for me. If I don' do that, nothing happens if I simply press enter again. I only use the esc key to make a new search.

Thanks for the free license. It's a first for me.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 11:48 am 
Offline

Joined: Sun Aug 25, 2013 6:56 pm
Posts: 11
Don't worry Hector. I'll make a new one from a fresh load.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 12:13 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 25, 2013 6:56 pm
Posts: 11
Here's a new video Hector http://youtu.be/_veUOHqEQQs. I hope this helps. I didn't put in the license information yet because I thought that the bug might only affect unregistered ones.

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 4:41 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5863
Sorry for the late reply, my internet connection went down for several hours. :roll:


Ferdinand wrote:
After leaving the "People" tab and going back, I press backspace to delete the extra space and then press enter. That works for me. If I don' do that, nothing happens if I simply press enter again.

I really don't understand what you describe. There seems to be a confusion, or maybe even a bug.


Ferdinand wrote:
Here's a new video Hector

Thank you very much! I will look at it.


Ferdinand wrote:
I thought that the bug might only affect unregistered ones.

I don't believe it's possible.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 4:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5863
Ferdinand wrote:
After leaving the "People" tab

What is it you call the "People" tab?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 5:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5863
I'm sorry, but I still can't reproduce :worried:

I even tried with an unregistered version. Please register the program, there's very little chance that it's related to the bug.

I think there are too many things happening on your video. You move the mouse over the grids, you make several searches, you move the windows, etc...

It would be great if you could find the simplest and faster way to make the bug appear after a fresh start. Please avoid as much polluting actions as you can.

Thank you very much for your help!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 5:59 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 25, 2013 6:56 pm
Posts: 11
(cool) Hector wrote:
Ferdinand wrote:
After leaving the "People" tab

What is it you call the "People" tab?


Oh sorry. I meant "Person" tab.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 6:03 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 25, 2013 6:56 pm
Posts: 11
(cool) Hector wrote:
I'm sorry, but I still can't reproduce :worried:

I even tried with an unregistered version. Please register the program, there's very little chance that it's related to the bug.

I think there are too many things happening on your video. You move the mouse over the grids, you make several searches, you move the windows, etc...

It would be great if you could find the simplest and faster way to make the bug appear after a fresh start. Please avoid as much polluting actions as you can.

Thank you very much for your help!



Hi Hector.

You know what? After I registered it, it stopped occuring. I haven't had one instance of it happening after that. Don't worry. I still have a ton of movies to add. For the meantime, I have to sleep because I have work later. It's already 12:01 am on my watch. I'll get back to this as soon as I possibly can. Let's work on it until we get it.

God bless.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird Bug
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 6:30 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5863
Ferdinand wrote:
You know what? After I registered it, it stopped occuring.

That's very interesting. Maybe it's the explanation. That would be great!


Ferdinand wrote:
For the meantime, I have to sleep because I have work later.

No problem. There's no hurry.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB © 2017 phpBB Group