It is currently Tue Nov 21, 2017 4:25 am

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: [FIXED] Adding a collection doesn't change to owned status
PostPosted: Tue Jan 29, 2008 12:31 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 29, 2008 12:29 pm
Posts: 9
I selected, for example, the Historic 50 Movie pack and now when I pull up those movies individually, they are underlined but when selecting them, still says You do not own this movie.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 29, 2008 5:32 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5862
I'm sorry, but I could not reproduce this bug. I asked a friend, and it works ok for him too.

Could you please make some screen captures of the problem, and send them to me at this address:

hector at coollector dot com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 30, 2008 1:07 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 29, 2008 12:29 pm
Posts: 9
This bug is related to the Region 0 problem. When the collection is region 0, the movies are added somewhere so they show up as underlined but when viewing the movie details, still shows as unowned.

I sent screen shots for this one as well.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 01, 2008 4:09 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5862
This bug is fixed by Coollector v2.02.

Tremanners, thank you very much for the time you've spend helping me locate this bug !


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB © 2017 phpBB Group