It is currently Tue Nov 21, 2017 3:53 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Add owned video bugs
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 11:38 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 26, 2012 11:29 pm
Posts: 3
Hi. Great app this. I'm attatching a screenshot showing
1. The words appear under the menus centered below subtitles, running time etc. And many words are missing. Like location.
2. I can't click to change the location of the video file. A good idea here would be a drag and drop function. So drag the file or folder containing the movie onto the movie in the coollector window to associate that file with that movie.

Thanks!

Attachment:
File comment: Screenshot
coollector.png
coollector.png [ 436.87 KiB | Viewed 1057 times ]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add owned video bugs
PostPosted: Mon Aug 27, 2012 12:04 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5862
Olof wrote:
Hi. Great app this.

Thank you very much !


Olof wrote:
I'm attatching a screenshot showing
1. The words appear under the menus centered below subtitles, running time etc. And many words are missing. Like location.

Wow ! That's an ugly bug !

Thank you very much for reporting it. I will fix it as fast as possible.

Really strange that it happens only for that video and only on Mac :?


Olof wrote:
2. I can't click to change the location of the video file. A good idea here would be a drag and drop function. So drag the file or folder containing the movie onto the movie in the coollector window to associate that file with that movie.

If it's a video file, you shouldn't add it from an existing DVD.

The right way to add a video file is one of those 2 methods:

1) either click the menu "Tools->Scan my video files".

2) or click the icon "play" from the icons dashboard: http://www.coollector.com/help.html#dashboard


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add owned video bugs
PostPosted: Tue Aug 28, 2012 12:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 2:28 am
Posts: 5862
This bug is now fixed with the release of version 3.22.6.

Thank you very much for your feedback !


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB © 2017 phpBB Group